Wie zijn we

Schoenmakerij De Gamerse Poort is eigendom van Geert en Angelique van Oorschot.

Geert van Oorschot begon in 1986 als leerling-schoenmaker bij een orthopedische schoenmakerij in Breda. De jaren daarna bekwaamde hij zich verder in het vak bij diverse leermeesters. In 1988 begon hij samen met echtgenote Angelique zijn eigen zaak in Zaltbommel, een zaak die inmiddels dus al meer dan dertigĀ  jaar bestaat en een grote, vaste kring van trouwe klanten heeft.

Geert is gediplomeerd schoenmaker. Hij is onder meer gespecialiseerd in orthopedische aanpassing van confectieschoenen, en de reparatie van othopedische schoenen.

Sinds 2014 is Geert van Oorschot ook lid van het Schoenmakersgilde. Dit betekent dat alle schoenen van van Bommel, van Lier en Greve in originele staat kunnen worden gerepareerd. Met originele materialen.

Angelique van Oorschot doet al sinds de oprichting de administratie van de schoenmakerij. Verder is zij verantwoordelijk voor de inkoop van de vele producten in de winkel. Sinds hun twee kinderen wat groter zijn, staat zij wat vaker in de winkel. Daar helpt en adviseert ze de klanten, zodat Geert zich op de reparatiewerkzaamheden kan richten.

Schoenmaker de Gamerse Poort_610

imagesBY7SXZLF


Contact

Gamerschestr 66
5301 AT Zaltbommel
Tel/ Fax: 0418-513302